Старши треньорът на Локо (Сф) Данило Дончич остана доволен от играта

...
Старши треньорът на Локо (Сф) Данило Дончич остана доволен от играта
Коментари Харесай

Дончич: Добро начало, надявам се на успех срещу Славия

Старши треньорът на Локо (Сф) Данило Дончич остана удовлетворен от играта на отбора си при успеха над ЦСКА 1948 II с 3:1 в контролна среща. Той показа, че триумфът дава самочувствие на футболистите за мача със Славия от деветия кръг в efbet Лига.

“Стана добра контролна среща. Мисля, че всички съблюдаваха тактическа дисциплинираност. Раздаваха се, тичаха. Има неща, които да подобрим. Надявам се с всяка подготовка и всеки ден да сме по-добри ”, стартира Дончич.

“Винаги би трябвало да имаме 2-3 варианти при травми и други обстановки, тъй че използвахме две разнообразни схеми. Оказа се, че и двете в тактически проект бяха горе долу добре. Младите момчета, които влязоха, демонстрираха, че може да се разчита на тях ”.

“Още е рано. Това е контролна среща. ЦСКА 1948 е добър тим с доста футболисти, качествени чужденци, както и положителни български футболисти. Това е едно положително начало за нашия тим и ни дава самочувствие за мача със Славия, където се надявам на добър резултат ", добави старши треньорът на Локомотив София.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР